UNPLJUGD 20

Nedjelja, 01 Studeni 2015 18:20
Napisao

1995. godina je koju Psihomodo pop s razlogom jako dobro pamti.

Najuspješnija turneja sa svim rasprodanim koncertima, a album 'Unpljugd' postao je najslušaniji i najprodavaniji album Psihomodo Popa do tada.
''Stari Zagrepčanci i pravi rockeri znaju da je za sve kriva Gavella. Koji je to bio početak vrlo kulturne turneje na kazališnim daskama… Odsvirali smo unplugged koncert koji je odmah dao i novu hrvatsku riječ Unpljugd.'', kaže Davor Gobac.

Album "Unpljugd" iz Gavelle, akustična kompilacija i presjek rada grupe tijekom 12 godina rada, donosi stvari poput Fride, Pinokija, Natrag u garažu i Kad sam imao 16 koje su do danas slušanije nego originali.

''Želja nam je ponoviti sve to. Zato u svoj predbožićni kalendar odmah upišite 3., 4. i 5. 12. Zagrebačko kazalište "Gavella" naravno i ovaj puta. Vjerujem da će biti nekih koji budu htjeli baš baš isto sjedalo kao i pred 20 godina. Nažalost, to nije moguće. Promijenili su tapecirung!'', šali se Gobac.


Ulaznice za ovaj povratak u prošlost pod nazivom 'Unpljugd 2' nalaze se u prodaji isključivo na blagajni kazališta "Gavella".
Cijena u pretprodaji 130, na dan koncerta 150 kuna.

 

Video sadržaj