Neograničen rok trajanja

Srijeda, 01 Listopad 2014 05:58
Napisao

Točno dvjesto godina nakon što je Napoleon Bonaparte abdicirao te je prognan na Elbu, planetarno popularna rock skupina Psihomodo Pop zagrebačkim će koncertom u Domu sportova započeti koncertnu turneju. Zagrebački koncert 11. travnja početak je turneje ''Neograničen rock trajanja'' kojom Gobac i dečki obilježavaju prvih trideset godina postojanja.  

Na konferenciji za tisak u Vintage baru u Zagrebu, okupljenim novinarima obratio se i Psihomodo Pop iz daleke budućnosti koji su putem video linka objasnili kako će se i u budućnosti baviti rock and rollom jer drugo uostalom i ne znaju.

11. travnja korporacija Psihomodo Pop priprema šou u Domu sportova za 30. jubilarnu godišnjicu grupe. Dođite na neograničeni rock trajanja― pozvao je sve zainteresirane Davor Gobac

Pored najave koncertne turneje najavljen je i novi album koji će svjetlo dana ugledati u veljači 2014. u izdanju Dallas Recordsa, a koji za sada nema čak niti radni naslov, iako će sigurno biti nešto vezano za znanstvenu fantastiku, jer znanstvena fantastika je to što bend uspješno funkcionira već 30 godina.

Aktualni singl Donna već nekoliko tjedana nalazi se na vrhu domaće ljestvice singlova i garancija je još jednog u nizu odličnih albuma kakve može proizvesti samo Psihomodo Pop. Stoga je Gobac najavio kako će na koncertnoj turneji svirati najbolje stvari cjelokupne karijere začinjene novim stvarima, na koje će se publika u dva mjeseca od izlaska albuma do koncerta sigurno naviknuti. 

Video sadržaj